• HEY MAMA, MIJN NAAM IS DEBBY IXCHEL

    Stretch yourself beyond your limits

    Read More

Over Debby

Debby Ixchel (32) is opgeleid en getraind in de traditie van het Brahmrishi Yoga Training College in Chandigarh, India. Ze ontving de klassieke yogalessen van het Surya International Yoga Study Centre. Met meer dan 5 jaar leerervaring in deze traditie, blijft ze zichzelf continu bijscholen. Debby brengt moeders weer in verbinding met zichzelf door de oosterse yogafilosofie naar het drukke westerse leven te brengen, ook al sta je als moeder midden in de maatschappij. Zo breng je dagelijks minstens een uur met jezelf door, en kun jij als moeder je energie verdubbelen.

Debby begon als jonge tiener de zoektocht naar haar eigen waarheid. Dit leidde ertoe dat ze op 18-jarige leeftijd in Spanje woonde, wat een licht wierp op haar culturele overtuigingen en gewoontes. Dingen anders doen was niet per se goed of slecht, het was gewoon anders. Terwijl ze afstudeerde aan de Universiteit Utrecht van haar Spaanse master Interculturele Communicatie woonde ze in Midden-Amerika, waar haar liefde voor spiritualiteit, cultuur en het bezoeken van heilige plaatsen allemaal samenvloeiden.

In het begin van haar yogapad, hield Debby zich vooral bezig met Hot Yoga. Daarnaast heeft ze verschillende yogastijlen grondig verkend tijdens het reizen.

Na een levensbedreigende bevalling werd ze moeder van een premature baby, met een herstelproces dat langer dan een jaar duurde. Emotioneel, fysiek, en mentaal was het nauwelijks te dragen, maar er was geen ruimte om medelijden met zichzelf te hebben. Ze moest nu leren om niet alleen voor haar dochter te zorgen, maar ook voor zichzelf. Dit heeft haar geïnspireerd om in 2017 Luna Circle op te richten. Haar dochter inspireert haar iedere dag weer om de beste versie van zichzelf te zijn.

Debby's werk is nauw verbonden aan trainings en cursussen die ze gevolgd heeft, waaronder didactiek, coaching, taalwetenschappen, intuïtieve ontwikkeling en het sjamanisme. Haar werk initieert een diepere laag van zelfbewustzijn.

Korte bio:

  • Geboren in 1988, groeide op in een klein dorpje op het Brabantse platteland, studeerde BA Geesteswetenschappen (Romaanse Talen en Culturen) aan de Radboud Universiteit Nijmegen, en haar MA Taalwetenschappen (Interculturele Communicatie) aan de Universiteit Utrecht. Gecertificeerd Dynamisch Hatha Yoga Docent na 3-jarige opleiding bij Ron van der Post. Gecertificeerd Transformational & Solution Focused Life Coach bij Universal Coach Institute.
  • Alleenstaande mama van Luna Cataleya. Altijd minstens 3 boeken tegelijk aan het lezen. Leert salsa van haar geliefde.
  • Arnoldina is één van haar doopnamen, die haar moeder, zus en dochter ook dragen, in de lijn van haar grootmoeder.
  • Debby is een typische introvert: ze heeft date nights met haar ziel, onderneemt energetisch en intuïtief, en heeft integriteit hoog in het vaandel staan.

Ben jij er klaar voor?

Voor zowel Debby als Luna Circle is het juist de verbinding met andere moeders en hun specifieke behoeften en problemen dat haar evenementen, filosofieën en lessen zichzelf steeds opnieuw geboren laten worden. Bij het doorgeven van deze geweldige kennis staan kwaliteit en een persoonlijke band centraal.

Alle antwoorden liggen al in jou.

Samenwerken met Debby?

DOWNLOAD DE GRATIS MOEDER MEDITATIE

Brand photography by Mariët Mons & Joyce Jacobs