• MINI MAMA ONLINE RETREAT 21 November 2020

    Een diepe, transformationele en verbindende ervaring vanuit de warmte van je eigen huis.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Even weg van je to-do-lijst en je veeleisende gezinsleven terwijl je wél lekker thuis blijft! (Of misschien ben jij het type vrouw dat zichzelf toestaat om echt te ontsnappen en de dag door te brengen in een hotel... Ga ervoor!)

Met mijn Online Retreat breng ik mijn platform Luna Circle rechtstreeks in jouw huiskamer. Tijdens dit inspirerende, opbeurende, verbindende live-evenement leer ik je de essentie die je moet weten om terug te gaan naar je eigen kern als moeder, om je energie terug te winnen en ik zorg ervoor dat je contact maakt met andere mama's.

De Mini Mama Online Retreat duurt ongeveer 4-5 uur (exclusief pauzes, 10.00 tot 17.30 uur) waarin ik je zal helpen om je voor te bereiden op de magie van het moederschap. Het moederschap is misschien een tikkeltje rommelig, maar het is ook je grootste spiegel en katalysator voor je persoonlijke groei.

Met deze retraite wil ik je een hart onder de riem steken, geweldige mama die je bent! Sta jezelf toe om je een paar uur in jezelf terug te trekken en je te concentreren op jou, je leven, je visie en je leven als mama.

Het doel van deze Online Retraite is om je het gevoel te geven dat je over alle juiste tools beschikt in jouw moederschap. Maar bovenal wil ik dat je je geraakt voelt over jezelf zelfverzekerd en comfortabel voelen bij het maken van je keuzes voor zowel jouw leven als dat van je kinderen. Dat je contact maakt met andere gelijkgestemde bewuste mama's. Dat je gehoor geeft aan wat het ook is dat je de wereld te brengen hebt wanneer je die roeping voelt, en te geloven in je krachten en capaciteiten als de Moeder die je bent (of aan het worden bent).

PROGRAMMA 

Deze Mini Online Retreat duurt ongeveer 4 tot 5 uur exclusief pauzes tussen de sessies. We beginnen om 10.00 uur en eindigen rond 17.30 uur.

Je neemt deel aan workshops die zijn ontworpen rond de belangrijkste bouwstenen van Luna Circle: yoga, sjamanisme en coaching. Je zult met een krachtig gevoel de sessies verlaten, met meer duidelijkheid over het pad dat je momenteel bewandelt, niet alleen als moeder, maar ook als vrouw.

Het exacte programma en een link naar de Zoom sessie voor de Mini Mama Online Retreat worden voorafgaand aan het evenement met de deelneemsters gedeeld. Als je nu specifieke vragen hebt, mail me dan op info@debbyixchel.com.

WAT GAAN WE DOEN:

Breng je matje mee, want we gaan yoga doen:

  • Tijdens deze workshop ga ik in op houdingen en series die emotionele blokkades opheffen, en verbinding maken met je intuïtie en hogere visie.
  • Ik zal ook een zeer krachtige en kwetsbare meditatiebeoefening en een ademhalingstechniek met jullie delen uit mijn boek Moeder Medicijn om je in de kern van je zijn te zetten.

Vrouwencirkel gebaseerd op universele sjamanistische praktijken:

  • Leer alles over het overbruggen van het fysieke naar het spirituele, zusterschap en ceremonie en integreer het in je leven, zodat je uiteindelijk op een meer holistische manier door het leven kunt gaan.
  • Deze Cirkel is bedoeld om het heilige in je leven te brengen terwijl je meer schoonheid en potentieel in de wereld waarin je leeft begint waar te nemen, en in je op te nemen.

Workshop “Stralen in het moederschap” gebaseerd op oplossingsgericht en transformationeel coachen:

  • Ik zal je begeleiden bij het ontwikkelen van een visie voor je leven als ouder: wat zijn je verwachtingen, wat zijn je prioriteiten en hoe zorg je ervoor dat je niet vergeet om voor jezelf te zorgen?
  • Ik zal jou ook helpen om een ritme te creëren waarin je spirituele ritueel centraal staat, zodat je je verbonden blijft voelen met jezelf én je gezin terwijl je samen groeit in deze reis.

Prijs: € 39,93

Speciale aanbieding voor wie Luna Circle wil delen: neem een ​​vriendin mee en ontvang elk 5EUR korting! (e-mail voordat je boekt om een ​​speciale promotiecode te krijgen).

Boek nu voor 21 november:

Doe live mee met de online retraite

4-5 uur durend virtueel evenement met tussentijdse pauzes

€ 39,93

Doe live mee met de online retraite

4-5 uur durend virtueel evenement met tussentijdse pauzes

Ontvang mijn boek Moeder Medicijn met €5 korting

€ 62,91

Uitgebreid welkomstpakket

Doe live mee met de online retraite

4-5 uur durend virtueel evenement met tussentijdse pauzes

Ontvang mijn boek Moeder Medicijn met €5 korting

Bonus toegang tot de opname van de retraite

Bonus 1:1 coaching sessie

€ 119,79