ESPAÑOL ELEMENTAL 🗣️🇪🇸

Een 15-weekse digitale safe espacio waarin jij MOEITELOOS Spaans leert spreken op een leuke en ontspannen manier.

💡 VOOR WIE IS DEZE CURSUS? 💡

📌 VOOR:

  • Zelfbewuste Nederlandstalige expats (to be)

  • die zich op beginnersniveau Spaans (A1) bevinden

  • Grootdromers en vrijdenkers die willen voelen what it’s like to make love to your brain pero en español 🧠💦

  • de pionier die weet ruimte te maken om van zijn/haar visie het hart van zijn ambities te maken

  • taalfanaten die willen co-creëren in plaats van grammatica herkauwen: sociaal zijn en community bouwen staan boven perfectie

QUÉ CALORRR 🥵 KRIJG JE IN DEZE CURSUS?

Wil je onderdeel uitmaken van Español Elemental?

VRAAG HIER EEN GRATIS KENNISMAKINGSGESPREK AAN MET DEBBY

Om de kwaliteit van mijn sessies te waarborgen, wil ik altijd eerst met mijn toekomstige klanten in gesprek gaan om te kijken of ik de juiste match ben. Vul het formulier hieronder in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Op naar jouw Spaans avontuur!

Er zijn maximaal 8 plaatsen beschikbaar, dus zorg dat je er snel bij bent!
Vul alle 11 de vragen in en klik op 'submit' onderaan de vragenlijst.
Vergeet niet om een afspraak in te plannen, dat doe je hier.

Afgelopen week ben ik teruggekomen van mijn rondreis door Colombia. Ik wil je even laten weten dat ik op vakantie super veel aan je online Spaanse sessies heb gehad! Niet dat ik vloeiend mijn gesprekken kon voeren, maar het heeft mij ontzettend geholpen met het verstaan en de basis. Eigenlijk precies zoals ik het voor ogen had. Een broodje bestellen bij de bakkerij, vragen hoe laat bussen aankomen/vertrekken en de bedragen begrijpen.

Met veel plezier heb ik de Spaanse lessen gevolgd bij Debby van Boxtel. Ik ben zelf docent op een middelbare school, dus enigszins kritisch was ik wel. De lessen waren verrassend goed. Hét grote voordeel is dat de Spaanse sessies op maat zijn afgestemd. Debby levert echt maatwerk. De lessen en het zelfgemaakte lesmateriaal stemt Debby helemaal af op het niveau van de cursist. Een ander groot voordeel is dat je zelf ook nog inspraak hebt in de lessen. De lessen sluiten op deze manier helemaal aan op de wens van de cursist. Ik vond het heerlijk om thuis de Spaanse lessen te volgen met de hond aan mijn voeten en de kat op schoot. Je hoeft de deur dus niet uit, wat ik een groot voordeel vind. Kortom, ik kan het zeker aanbevelen om Spaanse lessen bij Debby te volgen! Succes gegarandeerd, want de lessen waren zelfs boven mijn verwachting goed!

Eigenlijk had ik vooral behoefte aan conversatie. En het hoefde niet perfect te zijn. Men moest mij begrijpen. Ook al was het 'ik graag willen' in plaats van 'ik wil graag'. Via Twitter kwam ik bij Debby. Een mailtje en een belletje later had ik al direct een goed gevoel. Zij snapte waar ik naar op zoek was. En ze kon dat leveren. Via Skype. Top! We stemden de lesstof af op ons reisschema en de activiteiten. Ze heeft werkelijk ALLES uit de kast gehaald om mij mijn basis lessen te geven voor onze reis. Ik heb er super veel aan gehad. Niet alleen ik trouwens, ons hele gezin. Absoluut een aanrader om met Debby in zee te gaan! Ze luistert goed naar je wensen, levert kwaliteit en is super enthousiast. En dat ook nog voor een hele goede prijs. Niet langer twijfelen dus, maar mail of bel haar!
Hola! Dat was eigenlijk het enige Spaanse woord wat ik kende voordat ik aan de lessen begon bij Debby. Aan de hand van duidelijke uitleg wat betreft grammatica en afwisselende huiswerkopdrachten heb ik nu een goede basis Spaans gelegd in 10 lessen. Het is fijn dat je schrijfopdrachten, maar ook luister/spreekopdrachten als huiswerk krijgt, hierdoor leer je echt een gesprek te voeren.Wil je graag iets specifieks leren of heb je vragen, dan kun je dat altijd aangeven. Ook buiten de lessen is Debby bereid om een vraag te beantwoorden! Het enige wat je nodig hebt is internet, dus ook aan de andere kant van de wereld kun je deze lessen volgen. Ik ga het zeker doorzetten in Zuid-Amerika!

FAQ

Español Elemental begint op maandag 14 februari 2022, 15 weken lang. Let's make love to your brain bebe.  Je krijgt dan direct toegang tot leermateriaal waarmee je zelf aan de slag kunt. Meteen vanaf de start in februari, zullen onze wekelijkse groepssessies plaatsvinden. Je krijgt ook maandelijkse vragenlijsten om ervoor te zorgen dat je gefocust blijft en op koers ligt om je doelen te bereiken. Het beste deel is echter dat je mijn persoonlijke ondersteuning krijgt die echt nodig is om resultaten te boeken.

Iedereen in deze container doet er toe, ik wil dat iedereen de kans krijgt om live bij de sessies te zijn.

Natuurlijk voel je je niet op je gemak als je je buiten je comfortzone gaat begeven en een kwetsbaar stukje van jezelf mag laten zien. Want dat is het leren van een taal. Al doende leren, terwijl je soms keihard op je bek gaat. Zelfs ik, nog steeds, na al die jaren. Maar ergens weet je heel goed dat niets doen en klein en veilig spelen geen optie is. Ik heb juist deze cursus zo opgezet dat je dit sámen doet, weet dat je niet alleen bent. Mocht je liever mijn 1 op 1 ondersteuning hebben, dan kan dat tegen een meerprijs van €77 per sessie (= €20 korting omdat je al klant bent). Je mag deze bij mij boeken wanneer je wilt, maar let op: mijn kalender slibt snel dicht.

Zeg niet tegen jezelf dat het niet uitmaakt dat mensen jou niet leren kennen en hetgeen jij de wereld te bieden hebt. Omdat je bang bent dat je niets te bieden hebt en bang bent voor het oordeel van anderen. Die angst wordt een probleem in je leven als je het blijft negeren en je blijft hangen in negativiteit. Kom voor jezelf op! Als jij het niet doet, wie doet het dan?

Zet je angsten om in inspiratie! Weet dat je op de juiste plek bent om steun en hulp te krijgen. Alles is mogelijk en je hoeft het niet alleen te doen!

Bij Holistische Hispanist zijn we vastbesloten om het spel des levens te spelen; angst houdt ons niet tegen, "het geld niet hebben" houdt ons niet tegen. In plaats daarvan vinden we het geld om onze dromen waar te maken, en als we dat doen, komt overvloed naar ons toe.  We zijn woest verbonden met de groei die nodig is om in ons interne landschap het bewustzijn te cultiveren. Dat is de enige manier om invloed uit te oefenen op onze uiterlijke realiteit.

In contact komen met jouw sociale identiteit en je doel behalen om een nieuw leven op te kunnen bouwen in een andere cultur is een investering in jezelf en je toekomst, waar je nog lang en winstgevend profijt van zult hebben. Meer zelfvertrouwen en een duidelijke visie van wat je wilt en wie je bent, zullen je groter en groter doen groeien en meer doen krijgen van wat je zoekt.

Als dit een financiële uitdaging voor je is, voelt het als een cadeautje dat je aan jezelf geeft. Je wilt het echt zo graag, en het is echt iets dat je nodig hebt. Het moet een financiële inspanning voor je zijn om de resultaten te krijgen die je wilt. De investering zal je binden aan jezelf, om kennis op te doen en je verantwoordelijk te houden om daadwerkelijk de volgende stap te zetten. De prijs zal een uitdaging zijn voor jou, voor het leven wat je voor ogen hebt, voor je comfort zone en voor jou om jezelf toe te staan het nieuwe te ontvangen.

Door deze prijs te betalen geef je jezelf toestemming om te zien dat je het waard bent.

100% niet goed geld terug garantie. Uiteraard ben ik zelf bij de wekelijkse sessies. Als ik een goede inspanning vanuit jouw kant zie, en je behaalt geen resultaten, krijg je van mij alles terug.

Vind je het te spannend? Je kunt contact met me opnemen voor een betaling in termijnen. Je kunt ook eerst week 1 meedoen tegen een lage prijs.

Ja! Waarom zou je wachten en tegen jezelf zeggen dat je eerst beter of ergens anders moet zijn? Zeker in het begin van je leerproces, want er valt een hoop te leren en te implementeren! We behandelen alles van A tot Z om je op weg te helpen, zodat je die impact kunt maken bij het maken van nieuwe verbindingen en van de wereld een nog mooiere plek kunt maken om in te leven.

Of je nu net begint met Spaans of je bent al een tijdje bezig en bent niet op het punt dat je had gehoopt te zijn, ben je hier aan het juiste adres.

Voor je het weet, reis je naar die lang gekoesterde droombestemming van je en klets je zo een eind weg. Ik zweer het. Je hebt niet eens in de gaten dat je Spaans spreekt.

Omdat ik de coach ben en jij de coachee, ben ik niet in de positie om resultaten te garanderen. Ik bied je de reis aan, maar jij moet het werk doen. Het is als een IKEA handleiding. Je moet gewoon alle tools op de juiste plaats, in de juiste volgorde gebruiken, tesoro! In onze coaching zal ik alles met je delen wat voor mij heeft gewerkt, en voor mijn cliënten.