ESPAÑOL ELEMENTAL 🗣️🇪🇸

Een 15-weekse digitale safe espacio waarin jij MOEITELOOS Spaans leert spreken op een leuke en ontspannen manier.

💡 VOOR WIE IS DIT PROGRAMMA? 💡

📌 VOOR:

  • Zelfbewuste Nederlandstalige expats (to be)

  • die zich op beginnersniveau Spaans (A1) bevinden

  • Grootdromers en vrijdenkers die willen voelen what it’s like to make love to your brain pero en español 🧠💦

  • de pionier die weet ruimte te maken om van zijn/haar visie het hart van zijn ambities te maken

  • taalfanaten die willen co-creëren in plaats van grammatica herkauwen: sociaal zijn en community bouwen staan boven perfectie

QUÉ CALORRR 🥵 KRIJG JE IN DIT PROGRAMMA?
(swipe door de afbeeldingen!)

Wil je onderdeel uitmaken van Español Elemental?

VRAAG HIER EEN VIRTUELE CAFECITO & VRIJBLIJVEND KLIKGESPREK AAN MET DEBBY

Om de kwaliteit van mijn sessies te waarborgen, wil ik altijd eerst met mijn toekomstige klanten in gesprek gaan om te kijken of het klikt. Vul het formulier hieronder in en dan drinken we samen een virtuele kop koffie. Op naar jouw Spaans avontuur!

Alleen deze week nog €280 korting!
(Plan je gesprek uiterlijk in op donderdag 16 juni, tot en met 23 juni heb ik plek in mijn agenda gemaakt, als je deze actie mee wilt pakken)
Vul alle vragen in en klik op 'submit' onderaan de vragenlijst.
Vergeet niet om een afspraak in te plannen, dat doe je hier.

Afgelopen week ben ik teruggekomen van mijn rondreis door Colombia. Ik wil je even laten weten dat ik op vakantie super veel aan je online Spaanse sessies heb gehad! Niet dat ik vloeiend mijn gesprekken kon voeren, maar het heeft mij ontzettend geholpen met het verstaan en de basis. Eigenlijk precies zoals ik het voor ogen had. Een broodje bestellen bij de bakkerij, vragen hoe laat bussen aankomen/vertrekken en de bedragen begrijpen.

Met veel plezier heb ik de Spaanse lessen gevolgd bij Debby van Boxtel. Ik ben zelf docent op een middelbare school, dus enigszins kritisch was ik wel. De lessen waren verrassend goed. Hét grote voordeel is dat de Spaanse sessies op maat zijn afgestemd. Debby levert echt maatwerk. De lessen en het zelfgemaakte lesmateriaal stemt Debby helemaal af op het niveau van de cursist. Een ander groot voordeel is dat je zelf ook nog inspraak hebt in de lessen. De lessen sluiten op deze manier helemaal aan op de wens van de cursist. Ik vond het heerlijk om thuis de Spaanse lessen te volgen met de hond aan mijn voeten en de kat op schoot. Je hoeft de deur dus niet uit, wat ik een groot voordeel vind. Kortom, ik kan het zeker aanbevelen om Spaanse lessen bij Debby te volgen! Succes gegarandeerd, want de lessen waren zelfs boven mijn verwachting goed!

Eigenlijk had ik vooral behoefte aan conversatie. En het hoefde niet perfect te zijn. Men moest mij begrijpen. Ook al was het 'ik graag willen' in plaats van 'ik wil graag'. Via Twitter kwam ik bij Debby. Een mailtje en een belletje later had ik al direct een goed gevoel. Zij snapte waar ik naar op zoek was. En ze kon dat leveren. Via Skype. Top! We stemden de lesstof af op ons reisschema en de activiteiten. Ze heeft werkelijk ALLES uit de kast gehaald om mij mijn basis lessen te geven voor onze reis. Ik heb er super veel aan gehad. Niet alleen ik trouwens, ons hele gezin. Absoluut een aanrader om met Debby in zee te gaan! Ze luistert goed naar je wensen, levert kwaliteit en is super enthousiast. En dat ook nog voor een hele goede prijs. Niet langer twijfelen dus, maar mail of bel haar!
Hola! Dat was eigenlijk het enige Spaanse woord wat ik kende voordat ik aan de lessen begon bij Debby. Aan de hand van duidelijke uitleg wat betreft grammatica en afwisselende huiswerkopdrachten heb ik nu een goede basis Spaans gelegd in 10 lessen. Het is fijn dat je schrijfopdrachten, maar ook luister/spreekopdrachten als huiswerk krijgt, hierdoor leer je echt een gesprek te voeren.Wil je graag iets specifieks leren of heb je vragen, dan kun je dat altijd aangeven. Ook buiten de lessen is Debby bereid om een vraag te beantwoorden! Het enige wat je nodig hebt is internet, dus ook aan de andere kant van de wereld kun je deze lessen volgen. Ik ga het zeker doorzetten in Zuid-Amerika!

FAQ

Als je net als de meeste van mijn deelnemers bent, is je leven op dit moment al uitdagend druk. Je bent wellicht bezig met opruimen, verhuizen, of op zoek naar een huis of baan in het buitenland en wilt die overstap naar het buitenland maken. Misschien heb je wel kids of een partner die ook allemaal aandacht van je nodig hebben.
Ik snap je. Maar dat is het mooie van straks Spaans kunnen spreken. Elk gesprek dat jij voert, wordt een katalysator voor jouw groei, en voor je zelfvertrouwen. Een gesprek dat je vandaag voert, kan je jaren later iets onvergetelijks moois brengen (zo kreeg ik bijvoorbeeld een dochter uit een interculturele relatie, daar dacht ik bij de eerste ontmoeting echt niet over na).
De Spaanse taal en cultuur, op de juiste manier in je leven brengen, levert je zoveel meer tijd en plezier op. Tijd die je kan spenderen met de mensen van wie je houdt, de mensen voor wie je nét even iets meer moeite moest doen om om je heen te scharen, maar waardoor jij je nu onderdeel voelt van de lokale cultuur. Tijd om leuke dingen te doen. Tijd om te genieten, te ontspannen.
Als single mom weet ik hoe kostbaar onze tijd is. En in Español Elemental geloven we in wat we noemen: kleine stapjes. Krachtige kleine stappen om snel je grote droomresultaten te bereiken. Het programma is ook op die manier opgebouwd, overzichtelijk en met korte video's die je aanzetten tot actie. Het hele programma is ingericht om je tijd terug te geven. Tijd en vrijheid.
Zelf alles proberen uit te puzzelen, zonder de structuur en het stappenplan van Español Elemental is veel minder efficiënt. En daardoor heel tijdrovend. En er zit een risico in. Daarnaast krijg je in Español Elemental tips (en coaching!) over hoe je de taal, zonder er echt voor te gaan zitten om het te bestuderen, onderdeel maakt van je dagelijkse leven. Het merendeel van de mensen geeft het op en komt teleurgesteld terug naar Nederland. Eenzaamheid, geen focus, en zonder resultaten en behaalde doelen, is een recept voor "Ik Vertrek".

Español Elemental kun je op eigen tempo doorlopen. In principe staan er 13 weken voor, maar je mag alles op eigen tempo doorlopen en krijgt levenslang toegang. Let's make love to your brain bebe.  Je krijgt dan direct toegang tot leermateriaal waarmee je zelf aan de slag kunt. Er vinden wekelijkse groepssessies plaats. Je krijgt ook maandelijkse vragenlijsten om ervoor te zorgen dat je gefocust blijft en op koers ligt om je doelen te bereiken. Het beste deel is echter dat je mijn persoonlijke ondersteuning krijgt die echt nodig is om resultaten te boeken.

Oké, laten we even dieper kijken naar wat hier speelt.
Maar eerst: weet je dat je ook in termijnen kunt betalen. Ik kijk graag met je mee naar wat er wél mogelijk is. Je doet de investering daarmee in stapjes maar kan wel meteen bij alles. Je kunt dus meteen bezig met de lesstof en als je leert en implementeert, kan je veel sneller dan je misschien denkt, je investering terug verdienen: een baan in het buitenland, je niet meer zo eenzaam voelen, eindelijk met je schoonmoeder de foto's van je geliefde samen doornemen van toen die klein was en een beter beeld krijgen van de culturele achtergrond.
Je kan het op deze manier zien. Als je zelfstudie na zelfstudie verslindt, maar nog steeds geen gesprek durft te voeren met de supermarktmedewerker, kost dit al snel een paar duizend euro. Bovendien ben je dan overgeleverd aan de interpretatie van een vertaalmachine op je telefoon, en leer je zelf nog niks. Er zit zoveel power in zelf leren hoe de regie over je leerproces en je zelfvertrouwen te pakken en deze kracht in te zetten in de gesprekken die je aangaat.

Omdat ik de coach ben en jij de coachee, ben ik niet in de positie om resultaten te garanderen. Ik bied je de reis aan, maar jij moet het werk doen. Het is als een IKEA handleiding. Je moet gewoon alle tools op de juiste plaats, in de juiste volgorde gebruiken, ¡tesoro! In onze coaching zal ik alles met je delen wat voor mij heeft gewerkt, en voor mijn klanten.

Ja! Waarom zou je wachten en tegen jezelf zeggen dat je eerst beter of ergens anders moet zijn? Zeker in het begin van je leerproces, want er valt een hoop te leren en te implementeren! We behandelen alles van A tot Z om je op weg te helpen, zodat je die impact kunt maken bij het maken van nieuwe verbindingen en van de wereld een nog mooiere plek kunt maken om in te leven.

Of je nu net begint met Spaans of je bent al een tijdje bezig en bent niet op het punt dat je had gehoopt te zijn, ben je hier aan het juiste adres.

Voor je het weet, reis je naar die lang gekoesterde droombestemming van je en klets je zo een eind weg. Ik zweer het. Je hebt niet eens in de gaten dat je Spaans spreekt.

Voor jou is belangrijk om te voelen: is je nieuwsgierigheid naar wat er mogelijk is voor je nieuwe leven in het buitenland 1% groter dan je angst om het oude los te laten? Als het antwoord JA is, dan zit je hier precies goed.

Het wordt niet simpeler dan dit:
Je meldt je aan voor een klikgesprek, matchen we, dan krijg je meteen de inloggegevens van de academie. Je krijgt toegang tot onze besloten safe space community (waar regelmatig opdrachten en challenges gedeeld worden, en waar je ook je buddy vindt) en je gaat aan de slag met Español Elemental: de allereerste lesmodule van waarin je meteen leert hoe je je het meest uit het programma haalt zodat ook jij met vlag en wimpel slaagt.
Klaar.
Als je klaar bent met de expat bubbel en tourist tax, dan ben je klaar voor Español Elemental.
Als je je niet meer als een verdwaalde toerist wilt voelen, dan ben je klaar voor Español Elemental.
Als je je meteen wilt beginnen met spreken, dan ben je klaar voor Español Elemental.
Als je moeiteloos en vol zelfvertrouwen in het Spaans wilt uitdrukken, dan ben je klaar voor Español Elemental.
Als je als je authentieke ik wilt komen opdagen in de interacties die je hebt, dan ben je klaar voor Español Elemental.
Als je een diepe band wilt opbouwen met mensen die ook voor jou kiezen, dan ben je klaar voor Español Elemental.
Als je je thuis wilt voelen in je nieuwe thuisland, dan ben je klaar voor Español Elemental.
Elke taalleerder heeft 3 dingen nodig:
1. Motivatie: zodat je weet waarom je hiervoor kiest.
2. Haarscherpe doelen: in een wereld van oneindig presteren, mag jij de lat wat lager leggen. Community boven perfectie.
3. Onweerstaanbaar leuke contacten zodat je bestaansrecht claimt voor jouw tijd in het buitenland en mensen voor je kunnen kiezen.
In Español Elemental krijg je die 3 elementen moeiteloos helder en leer je ze krachtig uitdragen in je dagelijkse interacties. Of je nu nog in Noord-Europa bent, al geëmigreerd bent of al een paar jaar bezig bent en pas de sprong waagt als je eindelijk Spaans spreekt.
Met mij aan je zijde als je coach & cheerleader en met de geweldige community ben je volledig ondersteund, in elke stap in je leerproces.
Resultaat laat zichzelf zien in de vorm van kansen die voorbij komen op je pad. Maar het is aan jou om de kans te spotten wanneer ze er is. En om dan te komen opdagen. Elke kans die voorbij komt is een moment om of sterker te gaan staan, of om terug te vallen en weer kleiner te worden.
Waarom kiezen voor blijven hangen op het niveau wat je al kent en waar een doorbraak nodig is?
Waarom hard blijven werken zonder de resultaten waar je van droomt?
Waarom uren in je eentje knutselen zonder helder stappenplan of zonder een safe space waar je echte fijne feedback en tips kan krijgen? Waar je constant aangemoedigd wordt om net weer dat volgende stapje te zetten?
Waarom je succes en die fijne relatie met het lokale leven nog langer uitstellen? Met moeite aan je omgeving uitleggend dat je nog niet goed Spaans spreekt, terwijl je jezelf constant wijs maakt dat het niet voor jou is weggelegd.
Waarom die stroom met fijne mensen om je heen uitstellen? 
Waarom rust en vrijheid en dat gevoel van veiligheid wat het lokale leven je kan brengen, uitstellen tot later?
Ik ben hier om je te vertellen:
Het Moment Is NU!
Een van de doelen die ik voor je heb, is niet alleen dat je als beginner direct moeiteloos Spaans gaat spreken. Ik wil voor je dat je minimaal 3x je beoogde resultaat behaalt, en het liefst zo snel mogelijk.
We hebben deelnemers in het programma die al heel snel meer Spaans gaan spreken, wanneer ze instappen. Dit gebeurt wanneer je, de dingen die je leert, meteen implementeert in je dagelijkse interacties en als je regelmatig hulp vraagt tijdens de coachsessies. Daar moedig ik je ook echt toe aan. Om al lerende te DOEN.
In de eerste module van Español Elemental – De Succesformule laat ik je precies zien hoe je dat doet. De roadmap om je resultaat zo snel mogelijk te halen, is er. Het enige wat je hoeft te doen is die route volgen.
In Español Elemental geloven we in kleine stapjes. Krachtige kleine stappen om snel je grote droomresultaten te bereiken. De opleiding is ook op die manier opgebouwd, overzichtelijk en met korte video's die je aanzetten tot actie.
Ik weet dat je met zo'n 2 uur per week geweldige grote stappen kan gaan zetten en in korte tijd veel resultaten gaat zien. Als je meer tijd vrijmaakt, ga je nog sneller resultaten zien.
Maar je bepaalt zelf wat er in deze fase van  je leven het beste bij je past. En omdat je levenslang toegang hebt tot het programma en alle modules, kan je het helemaal zo inrichten als het voor jou het fijnste is.
Ik geloof erin dat je, om een succesvol taalleerder te zijn en blijven, dingen te leren hebt van verschillende mensen. In het programma leer je heel veel over de Spaanse taal en de hersenen. Maar ook over relaties. Cultuur. Muziek, dingen waar we niet omheen kunnen. Community. Meekijken met andermans emigratie. Tips en tricks om je hersenfuncties te verbeteren. En nog veel meer.
Het is een volledig programma die je helpt met je Spaans maar ook met je leven van vrijheid, van schaamteloos jezelf zijn en de wereld zien door de bril van de Spaanse taal. 
Want behalve van de content en de kennis van mij als je coach, leer je ook ongekend veel van de manier waarop zowel ik als jij komen OPDAGEN. In dit programma. In je dagelijkse leven. In de manier waarop je omgaat met problemen en tegenslagen. Hoe je je work life balance inricht.
Dus ik geloof dat het het heel goed kan. Leren van verschillende mensen met verschillende expertises en verschillende levensstijlen. Sterker nog, ik geloof dat dit jouw pad naar succes en vrijheid alleen maar versnelt en versterkt.
Oeh, dit is een van de meest veelvoorkomende maar ook meest schadelijke misvattingen over het leren van een taal. Hoe je kijkt naar 'snel resultaat boeken', bepaalt voor een groot deel wat er mogelijk is voor je.
Denk alsjeblieft niet dat je met alleen maar gratis info en youtube filmpjes een succesverhaal beleeft. Die 'gratis info superster Spaans' bestaat niet.
Ieder meertalig persoon zal je vertellen wat het hem of haar gekost heeft om die taal zich eigen te maken. Dat is een proces. Het zijn culturele concepten die je niet alleen met woorden vertaalt.
Want: Je kunt niet Googlen wat je niet weet. En in die ongestructureerde zoektocht naar gratis info, raak je als taalleerder overweldigd. Niet wetend waar te beginnen. En dus gebeurt er maar niets.
Daarbij dit. Wat er aan de binnenkant van een succesvolle taalleerder gebeurt, kan je niet op Instagram vinden. 80 % van die belangrijke info zit onder de oppervlakte en is onzichtbaar. En juist daarom is het zo belangrijk om dat te leren. Want zonder die kennis en zonder de structuur en volgorde van die juiste stappen, kan je als taalleerder niet groeien in je leerproces. Dit is waarom meer dan 70% afhaakt en de taal niet leert.
Dit programma is geen 1 op 1 coachtraject. Ik doe dat heel weinig en de investering om langere 1 op 1 gecoacht te worden door mij, begint bij 500 euro. Wel is dit programma heel bewust zo opgezet dat je elke week persoonlijk door mij gecoacht kan worden. Dat kan in de wekelijkse Online Focus Sessies.
Ik krijg vaak de vraag hoe dat kan. Hoe kan Debby elke week ieders vraag beantwoorden in de groepscoachsessies? Heeft hiermee te maken: omdat de sessies onbeperkt wekelijks zijn (minus mijn vakanties/afwezigheid door omstandigheden), kiezen de meeste taalleerders om erbij te zijn op de momenten die hen het beste uitkomt. Wanneer er iets speelt in hun leerproces of hun leven. Dus niet alle mensen die meedoen aan het programma, zijn elke week aanwezig.
Bovendien is het zo dat de helft van de aanwezigen tijdens zo'n sessie, ook gewoon lekker aanschuift om geïnspireerd te raken door de vragen van anderen en door de inzichten en eye openers die ik deel tijdens de sessies. Een sessie duurt zo'n 1,5 uur. 
En mocht er in de toekomst meer nodig zijn, dan plan ik gewoon extra sessies in. Want ik vind het superbelangrijk dat ik met al mijn klanten mee kunnen kijken en ik ze persoonlijk kan ondersteunen.
Sí, jazeker. Je hebt levenslang toegang tot alle lesmodules van het programma. Spaans leren gaat niet over 1 nacht ijs en ik vind het belangrijk dat je net zo vaak terug kan keren naar de lesstof als je wil.
Bovendien is het programma een levend, ademend iets. Elke keer worden er belangrijke nieuwe trainingen en video's aan toegevoegd, waardoor het programma zich uitbreidt.
Ik doe dat omdat ik wil dat je op elk moment de juiste ondersteuning terug kan vinden. Dat je toekomstproof kan blijven wonen in het buitenland. De intentie van het programma is om je een heel droomleven in het buitenland lang te ondersteunen.
Dat vind ik heel belangrijk en daar ben ik heel gepassioneerd over. Ik wil vooral dat je 1x een investering bij ons doet en vervolgens jaren lang een tevreden klant bij ons blijft.
Een van de dingen waar ik het meest trots op ben, is de community waarin mensen onderling met elkaar connecten. En de klanten die, ook na hun 10 minuten gesprek met een native speaker als kers op de taart, aanwezig blijven. Daar worden we blij van.