Elke 2 weken organiseert Debby een live Mama Yoga Circle op dinsdagavond van 20:00 uur tot 21:30 uur. Dit is een combinatie van een vrouwencirkel en een yogales. Gedurende 90 minuten verbinden we samen, live. De eerste keer dat je deelneemt is gratis, ter kennismaking.

Gezien de intimiteit van de cirkel wil Debby ten allen tijde de veiligheid waarborgen, en is er beperkt plaats beschikbaar.

PROBEER NU EEN GRATIS MAMA YOGA CIRCLE MET DEBBY.

Meld je hier gratis aan. Heb je al een gratis proefles gehad? Hieronder meld je je aan voor de volgende cirkels.

Wil jij als moeder verdieping opzoeken zowel door yoga te beoefenen, als verbinden met gelijkgestemde moeders? Met Debby's live Mama Yoga Circle kan dat.

Stel je voor

Ondersteund en gedragen worden door elkaar. Een verbinding die je uitnodigt om thuis te komen bij jezelf terwijl je het mooiste in elkaar naar boven haalt. Om vastgehouden te worden in de armen van de Moeder die je zelf bent. Leren zorgen voor jezelf, ruimte maken voor de vrouw die zichzelf voorbij loopt door te proberen goed genoeg te zijn voor iedereen, behalve zichzelf. Je zult groeikansen en mogelijkheden gaan zien waar je die eerder simpelweg niet eens was tegengekomen. Dat is precies wat er gebeurt wanneer je jezelf als kanaal gaat zien, laat het maar stromen!

Data:

juni: 1, 15 & 29
juli & augustus GEEN les
september: 7 & 21

Yoga met Debby:

1 losse les

dinsdag 9 maart 2021

20:00 - 21:30 uur

€11

4 lessen

maximaal 3 maanden geldig na aankoop

elke 2 weken op dinsdag van 20:00 -21:30 uur

€37

10-rittenkaart

tot maximaal 6 maanden geldig na aankoop

om de week op dinsdagavond van 20:00 - 21:30 uur

€88